Wie ben ik

Mijn drijfveer …. VOOR IEDEREEN EEN BRUISEND LEVEN!

Het verbeteren van de leefkwaliteit door middel van een optimale balans tussen in- en ontspanning te creëren, waarbij de authenticiteit oftewel eigenheid centraal staat… Maatwerk.

Uit ervaring weet ik dat de bruisende  kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt, in jezelf ligt, ik noem dit graag energie-management gedreven door pure intrinsieke motivatie. De balans tussen je hoofd en je gevoel is dan ook zeer essentieel. Als ‘dagelijks leven coach’ help ik mensen bij de vraag: ‘Wat heb ik nodig?’ Dat is een heel mooie zoektocht naar vitaliteit.

Ik werk graag met jou mits je het belangrijk vindt én bereid bent om volle koers te varen in het leven en  je persoonlijke energie naar een hoger niveau wilt tillen.

  • Ik help mensen om inzichtelijk te krijgen waar hun energiebronnen liggen
  • Ik help mensen af van zaken die energie vreten om vervolgens hun persoonlijke doelen te bereiken
  • Ik help mensen om te transformeren, zodat ze energie-vol in hun leven staan

Ervan uitgaande dat jij ook een ambitieus mens bent, zou ik het een uitdaging vinden om eens met jou te sparren over jouw persoonlijke ambities.  Zodat ik nog meer van waarde kan zijn voor mensen zoals jij. Ik beloof je dat het gesprek bijzonder waardevol voor jou zal zijn.

Waarom, wat doet ertoe in jouw leven?

Graag nodig ik je uit voor een kennismaking – stuur een mail naar info@puurenbalans.nl of bel 0641991678

Warme groet,

Anita Verstappen

Geboren in 1972 te Reuver (Noord Limburg), moeder van Isa en Jord, levenspartner van Kenneth en woon in het prachtige Zuid-Limburgse Meerssen.

Sinds mijn kinderjaren ben ik al gefascineerd door het bioritme van de mens. Waarom, wat en hoe beweegt iemand door het leven en kan iemand optimaal zijn/haar leven leiden. Naast mijn fysieke ontwikkeling; Jazz-dansdocente (KNGB), Sport-/ontspanningsmassage (MOS), Personal fitnesstrainer, fitcoach (EFAA), Aerobic master (AALO), Spinning (JohnnyG, RPM), Les mills trainer (Les Mills intern.), Body Boost (Fysio Physics), Tai Chi Qi Gong (Tai Chi Choice) en talloze bijscholingen waaronder yoga practice ben ik me ook op het mentale vlak gaan ontwikkelen; Agogiek (Groeneveld college), NLP / Personal Life coach (Coachworld), Leefstijlcoach, Total Quality Management (EFAA) en bijscholingen als systemisch werk en counselinggericht tekenen, simpleology, mindfulness. Jump Movement Certified Pro en mijn laatst genoten opleiding is Bedrijfscoach aan de Campus te Hasselt waarmee ik organisaties ga helpen vitaliteit te optimaliseren met mijn 2e bedrijf PreventiVIO

Sinds 2018 ben ik ambassadeur en sinds 2020 Implementatiecoach van de  beweging Limburg Positief Gezond

Zoals je ziet geen gebaande wegen voor mij maar mijn eigen pad bewandelt, mijn passie gevolgd en daardoor nog steeds bruisend & bere-ambitieus in ontwikkeling als trainer, coach en ondernemer van Puur en Balans – energiemanagement.