Agenda

 Balans U-sessies:

>>> Locatie: Gezondheidscentrum, Oude Akerstraat 50 te Bemelen

  • Balanstraining (dè MindMove-les) Iedere donderdag van 9.00 – 10.00 uur

Een Body, Mind & Soul training. Je innerlijke lichaamskracht (her)ontdekken en activeren, je geest vrijmaken om ruimte te geven aan hetgeen jou goed doet en activeer je zelfherstellend vermogen.

  • Balansworkshop  op aanvraag

_____________________________________________________________________

>>> Locatie: Leopoldskerkje, Gansbaan 7 te Meerssen

  • Wekelijkse ochtendmeditatie – TIJDELIJK ONLINE!!
  • VRAAG GRATIS HET VOICEBERICHT AAN DOOR EEN MAIL (naam, tel.nr.) TE STUREN NAAR info@puurenbalans.nl 

Op dinsdag 7.30 – 8.00u

Meditatie is allang niet meer alleen voor hippies. Het is veel meer ‘mainstream’ geworden de laatste jaren. En dat is in mijn ogen een goed iets. Meditatie is goed voor tal van verschillende dingen. Zo kan het helpen om meer compassie te ontwikkelen, jezelf in balans te brengen, om te gaan met moeilijkheden, stress te reduceren, dingen los te laten, of jezelf te leren kennen.

Een rustpuntje waarin we de tijd nemen voor onszelf, in plaats van mee te rennen met de hectiek van de wereld om ons heen. Het houdt je kalm, gecenterd en gefocust.

Ons brein is ons meest waardevolle bezit. Met ons brein kunnen we denken, communiceren, liefhebben, en ervaren we de wereld om ons heen. Wanneer we niet voor ons brein zorgen, raakt onze perceptie van de wereld om ons heen vervuild. We zijn hierdoor eerder geneigd om keuzes te maken die ons niet direct dienen. Hoe beter je voor je brein zorgt, hoe duidelijker je perceptie van de werkelijkheid is, en hoe beter de beslissingen die je maakt zijn. Kortom regelmatig mediteren is fitness voor je brein, en is daarom essentieel..

Toegang: vrije gift

  • Workshop Vitaliteit & Positieve Gezondheid

Donderdag 23-apr  en 25 juni  18.30 – 21.00u

Een 2,5 uur durende workshop waarbij je meegenomen gaat worden in het ontdekken van je levenskracht en de werking van je zelfherstellend vermogen.

Een bewustwordingsessie waarbij de theorie uit de Chinese oudheid gecombineerd gaat worden met onze westerse invloeden zoals het model van Positieve Gezondheid. Ervaring, bewustwording en verbinding zijn de sleutelwoorden van deze bijzondere workshop. Geen dogma’s maar pure authentieke levenskracht ont-dekken..

Toegang: € 35 pp  (incl. hapje en drankje)

  • Balanstraining

Zaterdag 11-apr, 16-mei   9.30 – 10.30u

Een Body, Mind & Soul training. Je innerlijke lichaamskracht (her)ontdekken en activeren, je geest vrijmaken om ruimte te geven aan hetgeen jou goed doet en activeer je zelfherstellend vermogen.

Toegang: € 15 pp (incl. theebuffet)

Kom en ervaar deze weldaad!

Ben jij er bij? Reserveer je plek door een mail te sturen of bel/app me.

Meld je aan info@puurenbalans.nl  of bel 06 41991678