24 uurs Retraite

Life is no where… or… Life is now here?

TIJD, AANDACHT en RUIMTE kunnen helpen om een juiste energiebalans in jouw leven te creëren en kunnen zorgen dat  jouw levensenergie als vanzelf optimaal  gaat stromen. Pak het leven met 2 handen aan en gun jezelf de ruimte om de verbinding met de/je natuur te herstellen.

Kwali-TIJD is wat jij nodig hebt!

Datum; in overeenstemming met onze agenda.

Locatie; nader te bepalen

Programma:

Dag 1 om 13.00u ont-moeting en check-in waarbij we de huidige en de gewenste situatie belichten. Tijdens de stiltewandeling is de uitnodiging diep te reflecteren waarbij er inzichten ontstaan die we tijdens het avondeten bespreken. In de avond is er een mogelijkheid om middels meditatie verder te verdiepen.

Dag 2 voor het ontbijt gaan we het bos in en middels een meditatieve oefening gaan we de gewenste situatie gaan visualiseren. Na het ontbijt vervolgen we de stiltewandeling, in de natuur zullen we verschillende qi gong oefeningen doen om meer in verbinding te komen met jezelf. We zullen een kleine lunch nuttigen in het bos en sluiten om 13.00u het retraite af met een krachtige intentieoefening.

Persoonlijke investering: € 295 pp

De genoemde prijs is inclusief overnachting, ontbijt & coaching en exclusief diner en overige versnaperingen.

Laat me weten of dit schikt en dit voorstel je persoonlijk past!

Hartegroet,

Anita

***********************************************************************************************************************

Anita Verstappen, sinds 1998 begeleid ik mensen naar een duurzame gezonde leefstijl. Daarnaast organiseer en begeleid ik retraites, geef ik regelmatig workshops en trainingen met de thema’s; gedragsverandering en energiemanagement. Naast mijn praktijk voor particulieren begeleid en ondersteun ik organisaties in een omgevingsgerichte aanpak binnen de leef-, leer- en werkomgevingen. Sinds 2011 werk ik als onderneemster van Puur en Balans waar mensen met de meest uiteenlopende vragen langskomen. Mensen blij maken, inspireren en begeleiden naar een bruisend leven is mijn passie.

Locatie: Zuid Limburg

Aanmelden? Stuur een mail naar anita@puurenbalans.nl ovv je naam, telefoonnummer en een korte motivatie van je deelname aan dit bijzonder exclusief retraite.