Wie ben ik

Mijn drijfveer; ‘De verbinding van mens en natuur herstellen!’

Verbinden, krachten bundelen, actief netwerken… Bovenal met elkaar verkennen ‘waarom, hoe en wat’ er nodig is om vitaliteit te optimaliseren. Ik nodig mens en organisatie uit voor ‘beweging’ met als doel te inspireren tot zelf- en samenredzaamheid. Wat mij drijft in mijn onderneming(en) is het verbeteren van de leefomgeving door middel van mens, team en organisatie uit te nodigen tot het ontdekken, groeien en bloeien vanuit eigen regie en veerkracht. De kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt, in jezelf ligt; het menselijk potentieel, gedreven door pure intrinsieke motivatie.

OperaSana – voor vitale(re) leef-, leer- en/of werkomgevingen waarbij we op een professionele, objectieve manier bewustwording faciliteren. Als organisatie richt je zowel de fysieke als de sociale omgeving in. Om daar beter inzicht in te krijgen maken we gebruik van een evidence based instrument (VitOScan) om in korte tijd zicht te krijgen op uw eigen organisatievitaliteit!

Vitaliteitsmakelaar®NL – ontwikkeling academy & facilitator. Vanuit hier beweeg ik als onafhankelijk procesbegeleider stel ik specifieke vragen waardoor de vitaliteitsspeerpunten binnen onze maatschappelijke domeinen helder worden. Hierdoor komt men vanzelf in een natuurlijke beweging en tijdens deze procesactivering kan het vitaliteitsaanbod efficiënt worden gefaciliteerd.

Sinds 2017 ben ik ambassadeur en sinds 2020 Implementatiecoach van de beweging Limburg Positief Gezond en werk als trainer bij Fontys PRO Health als trainer Positieve Gezondheid.

Puur en Balans – praktijk voor energie-management. Aandacht voor het menselijk bioritme; faciliteren van meditatieve stappen middels het 24 uurs retraite.

Kernwaarden:
Authenticiteit – Vitaliteit – Verbondenheid – Passie – Vrijheid

Specialties: organisatiecoach, personal / groepscoach, trainer
#vitaliteitinorganisaties #OperaSana #VitOScan #Vitascan
#vitaliteitsmakelaar #NL #positievegezondheid #vitaallimburg #limburgpositiefgezond #implementatiecoach #puurenbalans

Het verbeteren van de leefkwaliteit door middel van een optimale balans tussen in- en ontspanning te creëren, waarbij de authenticiteit oftewel eigenheid centraal staat… Maatwerk.

Uit ervaring weet ik dat de bruisende  kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt, in jezelf ligt, ik noem dit graag energie-management gedreven door pure intrinsieke motivatie. De balans tussen je hoofd en je gevoel is dan ook zeer essentieel. Als trainer/coach help ik bij de vraag: ‘Wat heb ik nodig?’ Dat is een heel mooie zoektocht naar vitaliteit.

24-uurs sessie: Ik werk graag met jou mits je het belangrijk vindt én bereid bent om volle koers te varen in het leven en  je persoonlijke energie naar een hoger niveau wilt tillen.

  • Ik help mensen om inzichtelijk te krijgen waar hun energiebronnen liggen
  • Ik help mensen af van zaken die energie vreten om vervolgens hun persoonlijke doelen te bereiken
  • Ik help mensen om te transformeren, zodat ze energie-vol in hun leven staan

Ervan uitgaande dat jij ook een ambitieus mens bent, zou ik het een uitdaging vinden om eens met jou te sparren over jouw persoonlijke ambities.  Zodat ik nog meer van waarde kan zijn voor mensen zoals jij. Ik beloof je dat het gesprek bijzonder waardevol voor jou zal zijn.

Waarom, wat doet ertoe in jouw leven?

Graag nodig ik je uit voor een kennismaking – stuur een mail naar anita@puurenbalans.nl of bel 0641991678

Warme groet,

Anita Verstappen