Mini Retraite

 

Mini Retraite

/ ONT-MOETING

/ ENERGIE-MANAGEMENT

 

  • Ben jij op zoek naar een betere energiebalans?
  • Start jij ‘s ochtends met een ‘halfvolle energiemeter’ ?
  • Ga je vaak uitgeblust naar bed?
  • Heb jij een overvolle agenda?
  • Kom je weinig toe aan dingen die je juist energie geven?
  • Wil jij graag even op adem komen en daarna (nog) meer gaan genieten van je leven?

Het patroon waarin je je begeeft kun je letterlijk én figuurlijk doorbreken.

TIJD, AANDACHT en RUIMTE kunnen helpen om een juiste energiebalans in jouw leven te creëren en kunnen zorgen  dat  jouw levensenergie  optimaal  gaat stromen.

Kwali-TIJD is wat jij nodig hebt!

Vooraf

Dit retraite is voor maximaal 6 personen. Zeer exclusief en voldoende ruimte, & aandacht voor een persoonlijke benadering.  Dit alles bevindt zich in Sippenaken, met uitzicht op het Geuldal,  ligt aan de grens van België,  een prachtig B&B. een ideale locatie voor een retraite van Puur en Balans. Je wordt uitgenodigd om te voelen en te ervaren wat ‘ruimte en omgeving’ letterlijk en figuurlijk met je doet.

Inhoud

Op deze mooie plek  ben je van vrijdag 14.00 uur tot en met zaterdag 16.00 uur van harte welkom. Voel je vrij en veilig in een mooie omgeving, ont-moet een warm team van mede-mensen en ervaar door middel van ontspanning, inspanning, verdieping en rust hoe je jouw energie (nog) beter kunt managen en (nog) optimaler kunt laten stromen.

  • je ontvangt een intensieve ONT-spanning
  • er worden handreikingen gegeven om een juistere energiebalans in je leven te creëren waardoor de energie in jouw leven weer zo optimaal mogelijk kan stromen
  • je gaat hoofd en bijzaken onderscheiden, zodat je meer overzicht krijgt en stap voor stap je persoonlijke ontwikkeling kunt gaan stimuleren
  • je (her) ontdekt je innerlijke drijfveren en laat de passie in jouw bestaan (her)leven

Dit alles puur vanuit eigen kracht!

‘Mastering others is strength, mastering yourself is true power’ Lao Tzu

Programma

Dag 1

14.00u ontvangst

15.00u balanstraining

16.00u systemische opstelling

17.00u kookworkshop

18.30u aan tafel

20.00u ont-spanning

Dag 2

8.00u balanstraining

9.00u ontbijt

10.00u stiltewandeling

13.30u lunchworkshop

14.00-15.30u aan tafel

16.00u afsluiting

Als extra toevoeging ga je kennis laten maken met Karma-yoga…

Karma-yoga, ook wel Seva genoemd, is gebaseerd op de wet van karma: ‘Alles wat je doet, zal tienvoudig terugkomen’ Dit geldt voor al je negatieve handelingen, maar ook voor alles wat positief en onzelfzuchtig is. Karma-yoga ondersteunt het scheppen van gemeenschap en resulteert in vriendschap, liefde en groepsbewustzijn. Ontbijt, lunch en avondeten wordt verzorgd, maar je wordt van harte uitgenodigd om samen de maaltijden te bereiden.

Data

Vrijdag   welkom om 14.00 uur

Zaterdag   afsluiting om 16.00 uur

Investering

2 Dagen

1 Overnachting

Energiemanagement programma

Volpension

Bedraagt all inclusive € 250

Team

Anita Verstappen, sinds 1998 begeleid ik mensen naar een duurzame gezonde leefstijl. Daarnaast organiseer en begeleid ik retraites, geef ik regelmatig workshops en trainingen met de thema’s; gedragsverandering en energiemanagement. Naast mijn praktijk voor particulieren begeleid en ondersteun ik organisaties op het gebied van preventieve gezondheidsbevordering. Sinds 2011 werk ik als onderneemster van Puur en Balans waar mensen met de meest uiteenlopende vragen langskomen en een coachtraject volgen. Mensen inspireren en begeleiden naar een bruisend leven is mijn passie.

Judith Kroon , lichaamswerker en soul coach bij Time for You Massage en Coaching. Daarnaast verzorg ik stoelmassages bij organisaties met mijn bedrijf Touch You Massage. Mijn kracht is mijn hoog gevoeligheid. Ik pik makkelijk op wat er in iemand speelt aan gevoelens, blokkades. Zo ook dynamieken binnen  een groep, of sfeer in een ruimte. Ik ben een harmonie model, en werk/communiceer vanuit hartsverbinding. In mijn begeleiding creëer ik een veilige bedding waarin je tot jezelf kunt komen. In een ontmoeting vanuit het hart nodig ik je uit om te zakken, uit je hoofd, in je lijf, uit je denken, in je hart. In die ruimte ontvouwt en manifesteert zich vanzelf datgene wat op dat moment gezien/gehoord/gevoeld mag worden

Locatie: Zuid Limburg

Aanmelden? Stuur een mail naar info@puurenbalans.nl ovv je naam, telefoonnummer en een korte motivatie van je deelname aan dit bijzonder exclusief retraite.