Klant aan het woord

‘Ik was op zoek naar een coach die me kan begeleiden en trainen op het gebied van mindfullness, yoga & voeding, ook wil ik beter leren omgaan met mijn werksituatie waarin ik met regelmaat te maken heb met stressvolle deadlines, samenwerking met verschillende ‘type-mens’, hoe kan ik mij energie in z’n totaliteit opkrikken zonder dat ik naar verschillende trainingen, sessies en/of trainers moet gaan? 

Via een vriend werd ik getipt om contact met Puur en Balans op te nemen. Tijdens de  uitgebreide kennismaking heeft Anita samen met mij een analyse opgemaakt van mijn huidige situatie, mijn gewenste situatie en inzichtelijk gemaakt waar mijn prioriteiten lagen. Nu inmiddels een jaar later, realiseer ik me dat als ik door was gegaan zoals ik bewoog in het leven dat een burn-out en/of een echtscheiding misschien wel werkelijkheid was geworden als ik niet in actie was gekomen. Momenteel ben ik vol enthousiasme gestart met een nieuw project, geniet intens van mijn gezin en voel me levendiger dan ooit.. ‘ –  J. van U.

Daar sta je dan, midden in het leven en ineens geen idee waar, wat en hoe? Ik maak me zorgen om mijn levensgeluk, is het gras niet ergens groener? Andere koers, andere relatie(s).. Wat wil ik eigenlijk écht? Ik doe wat ik doe en hobbel verder. Het geluksgevoel van toen is er al een hele tijd niet meer..

Tijdens een lezing Persoonlijk Energiemanagement werd ik getriggerd en na een prettige en constructieve kennismaking heb ik het besluit genomen om een U-traject te starten. Ze staat me bij in het vinden van mijn doelstelling; optimale energie. Ze traint, coached mij om inzichtelijk te krijgen waar mijn ontwikkelpunten liggen en het werd me steeds duidelijker dat ik aan zet ben en de informatie die in mij verschalen ligt mij gaat helpen om weer voluit te kunnen genieten van de dingen die er zijn. En de stappen te nemen die nodig zijn en míj passen. In dit intensief traject heb ik een enorme training en begeleiding ervaren waarbij ik ‘het weten’ ging leven! – ondernemer X