U-retraite ‘Geef jezelf (weer) Zin’

 Zingeving is de basis van jouw beweging in het leven. Echter door alle hectiek van onze huidige maatschappij vergeten we dit wel es. Leven is beweging, beweging is leven! Alleen beweging kan ervoor zorgen dat het gaat stromen, en wanneer jouw ‘bestaan-en-gaan’ optimaal stroomt heeft dit effect op alle levensgebieden. Deze beweging zal vanuit het diepst van jezelf moeten worden ingezet; dan is deze duurzaam en krachtig!

Vandaag is staat het eerste U-retraite 2018 op het programma. Een 2-daagse waarbij het thuiskomen van jezelf het grootste doel is. Even weg van de alledaagse beslommeringen en gewoon in de basis even kunnen Zijn. Gisteren kwam ’toe-ge-vallig’ 😉 het artikel van Machteld Hubert voorbij; https://www.artsenauto.nl/terug-naar-het-normale ARTS-ONDERZOEKER MACHTELD HUBER: ‘ZINGEVING IS DE STERKSTE GEZONDMAKENDE FACTOR’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *