Verhaal van een klant..

Hendrik-Jan, ondernemer, natuurliefhebber, man van en vader van 2 volwassen dochters.. Je mag spreken van een behoorlijke dis-balans tijdens ons eerste keukentafelgesprek. Hij staat iedere ochtend na een onrustige of te korte nacht op en start met overvolle agenda, nauwelijks ruimte om zijn lunch te nuttigen en z’n klanten lijken zijn alles.. Als hij s’avonds thuiskomt heeft hij vaak last van spanningshoofdpijn en gaat na het eten vaak even op de bank liggen. Aandacht voor zijn vrouw is er nauwelijks behalve dan als hij zijn irritaties/frustraties uit. En als s’avonds nog een klant belt dan slaat zij stemming om en springt weer in de rol van ‘alleskunner’.. totdat een van z’n dochters in tranen voor zijn neus stond en smeekte dat hij begeleiding moest zoeken.

Tijdens het volgen van de U-academy ont-dekte Hendrik-Jan zijn zin van het leven. Vanaf dit dieptepunt heeft hij een nieuw fundament gebouwd voor een zinvolle invulling van zijn tijd. Hij slaapt beter, heeft een gezondere werkversnelling met meer effect dan voorheen, geniet iedere dag van z’n lunchwandeling en zijn vrouw krijgt nu meer aandacht dan zijn gemiddelde klant 😉 Hij is gaan sporten en heeft het woord retraite eindelijk begrepen… Iets waarvan hij dacht dat alleen voor spirituele hoogvliegers zou zijn.. Kortom Hendrik-Jan heeft z’n persoonlijke energie naar een gezond & duurzaam niveau weten te tillen!

 

Heeft dit verhaal je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit voor een keukentafel-gesprek en onderzoek wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel, app 0641991678 of mail info@puurenbalans.nl

Puur en Balans – Anita Verstappen

 

 

Wegens privacy-borging is de klantnaam fictief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *