WAAR GA JE VAN KWISPELEN?

Er zijn dingen in het leven waar je ogen van gaan twinkelen als je erover praat, waar je van in de flow raakt als je er mee bezig bent, waar je met een heerlijk gevoel op terug kan kijken en waarop je niet kan wachten tot je ermee mag beginnen. Als je niet zoveel energie hebt is het vaak lastig hierbij te komen. Toch weet ik zeker dat jij dingen hebt waar hij of zij van gaat kwispelen. De opdracht die ik je hier geef is geef eens antwoord op de vraag wat jij als kind het liefst deed. Denk even terug aan toen je jong was, wat deed je toen het liefst? Die persoon ben je nog steeds! Zou je een van deze dingen in je leven kunnen introduceren? Nodig jezelf uit en creëer nieuwe energie of liever gezegd haal je diepste verlangen weer naar boven.

 

‘Ik heb oa mijn liefde voor paarden weer her-ontdekt.. En met paarden kunnen zijn geeft mij enorm veel energie!’… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *