VEILIGHEID  vs  PERSOONLIJKE  ENERGIE

Veiligheid is er als er geen sprake is van ‘vechten of vluchten’. Toch is een gevoel van veiligheid niet altijd en bij iedereen aanwezig. Dit is wel essentieel om ons energie niveau op peil te kunnen houden. Wanneer je het gevoel hebt dat je ieder moment door iemand onderuit gehaald kan worden, wanneer je op je tenen loopt om aan verwachtingen te voldoen, wanneer je je laat leiden door speculatieve gedachten of wanneer je de mond gesnoerd wordt is er geen veilige situatie en zal de energie weg ebben. Je hebt veel van je energie nodig om in je cocon een gevoel van veiligheid te creëren. In een organisatie, of dit nu een bedrijf is als medewerker / -gever of in een prive-situatie, is het belangrijk om een gevoel van vertrouwen en veiligheid te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *