Basiszorg – waarom?

 

 

Zowel bij het intikken op google; energiemanagement als de basiszorg moet ik helaas waarnemen dat we veelal de definitie buiten onszelf zoeken. Bij basiszorg is dit bijvoorbeeld; ‘ons’ maatschappelijk zorgstelsel. Goede basiszorg. Zo logisch. En juist zo lastig. We denken namelijk vaak aan de tijd die dat allemaal kost. Gezond eten, bewegen en rust zijn de motor van ons systeem. Ook is geld vaak een motivator om iets wel of niet te doen inzake je persoonlijke basiszorg. Ik las laatst een artikel waarin Boeddha zei: “Hoe drukker ik het heb, hoe meer ik ga mediteren.” Dit is zo logisch. Wat schiet er bij jou bij in als het drukker wordt? Van gezond eten, bewegen en rust krijg je juist energie. En willen we dit niet allemaal? Een bruisend leven! Hierdoor zal je uiteindelijk op de lage termijn tijd winnen. En niet te vergeten de winst die moeilijk in geld is uit te drukken.

Hoe is het gesteld met jouw basiszorg? Graag kom ik in contact om te onderzoeken wat dit voor je betekent. Mail info@puurenbalans.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *